luni , 15 aprilie 2024

Contribuția deosebită a Serviciului Voluntar de Ambulanță Pașcani în comunitatea locală

Serviciul Voluntar de Ambulanță (SVA) din Pașcani a demonstrat un angajament impresionant față de comunitatea locală prin diverse inițiative și acțiuni benefice. Iată câteva dintre realizările lor remarcabile:

  1. Renovarea Centrului Local de Recoltare a Sângelui: SVA Pașcani a investit efort și resurse pentru a reabilita viitorul Centru Local de Recoltare a Sângelui din Pașcani, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructurii medicale locale.
  2. Amplasarea primului defibrilator public: Echipa a instalat primul defibrilator public în Piața Deal, oferind astfel acces rapid la tratamentul de urgență în caz de necesitate.
  3. Asistență în timpul pandemiei COVID-19: Într-un moment critic, SVA Pașcani a fost alături de comunitate, oferind ajutor vital sute de oameni afectați de pandemie, prin furnizarea de medicamente, alimente și alte resurse esențiale.
  4. Sprijinirea tinerilor: Echipa a oferit suport și îndrumare pentru zeci de tineri, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile și să devină mai responsabili și mai implicați în comunitate.
  5. Organizarea cursurilor de prim ajutor premedical: SVA Pașcani a facilitat cursuri de prim ajutor premedical pentru sute de persoane, contribuind la creșterea conștientizării și a capacității de intervenție în situații de urgență.

Adițional, SVA Pașcani a introdus cursuri de prim ajutor premedical gratuite la Colegiul Tehnic De Căi Ferate Unirea, unul dintre cele mai mari licee din Pașcani, consolidând astfel educația în domeniul sănătății în rândul tinerilor.

Aceste realizări impresionante demonstrează determinarea și devotamentul SVA Pașcani față de binele comunității locale. Cu toții putem contribui la această cauză nobilă prin implicarea noastră ca voluntari. Alătură-te echipei SVA Pașcani și fii parte din eforturile lor valoroase pentru a face o diferență în viața celor din jurul nostru!

Link către formularul de înregistrare pentru voluntariat în Pașcani.

SVAteam #Romania #Pascani #Voluntariat

About PatrulaSanitara.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *