luni , 15 aprilie 2024
Ziua Nationala a Jandarmeriei Romane

Palas Iaşi găzduiește Evenimentele Zilei Jandarmeriei: O Experiență pentru Toată Familia

În perioada 30-31 martie, atmosfera vibrantă a centrului comercial Palas din Iași va fi animată de o serie de evenimente speciale, oferind oportunități de divertisment și educație pentru toată familia. Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași (IJJ Iași) marchează Zilei Jandarmeriei prin organizarea unei serii de manifestări captivante, deschise publicului larg.

Evenimentul va oferi oportunitatea unică de a explora și înțelege mai bine rolul și responsabilitățile jandarmilor în comunitate. Printre activitățile planificate se numără prezentarea tehnicii speciale de intervenție, oferind participanților o privire de aproape asupra echipamentelor și vehiculelor folosite în misiunile lor.

Unitatea canină a jandarmeriei va fi, de asemenea, în centrul atenției, oferind demonstrații impresionante ale abilităților și antrenamentului câinilor jandarmi. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă câini special instruiți în acțiune și să afle mai multe despre rolul lor în misiunile de căutare și salvare sau de detecție a substanțelor periculoase.

Pentru cei dornici de aventură și adrenalina, o tiroliană special amenajată va oferi o experiență senzațională, punând la încercare curajul și agilitatea participanților. De asemenea, copiii vor putea explora un traseu aplicativ special conceput pentru ei, învățând într-un mod interactiv despre siguranța și responsabilitățile civice.

Evenimentul de la Palas va oferi și alte activități captivante, precum prezentări interactive, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu jandarmii, și multe altele. Participanții vor avea ocazia să interacționeze direct cu membrii jandarmeriei, să afle mai multe despre munca lor și să se bucure de momente de divertisment și educație în același timp.

Cu o atmosferă prietenoasă și deschisă, evenimentul se adresează întregii familii, oferind oportunități de distracție și învățare pentru toate vârstele. Este o ocazie de a sărbători și aprecia munca și devotamentul jandarmilor în serviciul comunității, iar publicul este invitat să se alăture acestui moment special și să se bucure de experiențe memorabile alături de cei dragi.

About PatrulaSanitara.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *