vineri , 14 iunie 2024

Primul ajutor poate fi acordat de oricine, oricând!

În timp ce patrulau, patru jandarmi au acordat primul ajutor unui livrator care se deplasa la o comandă. Acesat fusese implicat intr-un accident de circulație. Tânărul pe strada Anastasie Panu când a fost surprins și accidentat de un autoturism. În urma impactului, băiatul a fost găsit în stare de inconștiență, iar jandarmii i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare.

“Pe timpul misiunii de menținere a ordinii publice, echipa noastră de intervenție a oferit primul ajutor unui adolescent de 16 ani, care a traversat strada cu bicicleta și a fost lovit de o mașină aflată în deplasare. Colegii noștri, fiind aproape de locul accidentului, au solicitat imediat o ambulanță, au delimitat zona și au acordat primele îngrijiri până la sosirea echipajului medical.

Suntem mândri de promptitudinea colegilor noștri: Alexandru, Marian, Răzvan și Andrei, pe care-i felicităm și sperăm că adolescentul să se recupereze cât mai curând!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Iași pe pagina de socializare.

Sursa: 24 iasi

Sursa foto:IJJ Iași

About PatrulaSanitara.Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *